fredag 10 januari 2020

Inspirerande papper!


Botaniserade runt i Kias nya butikslokal och stötte på en serie papper som jag inte lagt märke till tidigare... Sådana fynd är i och för sig inte ovanliga hos Kia. Där finns så mycket och det är lätt att missa om man är inriktad på något annat... Serien är Simple Stories: Simple vintage halloween. Temat är inget jag brukar scappa - men färgerna... ljuvliga. Dessutom passade jag på att matcha några cardstock till. Jag var faktiskt på jakt efter något att göra chokladkort av. Skulle ha ge bort ett till en ung man och hade bara gjort gulliga... Tyvärr glömde jag fota det färdiga kortet (men så gjordes det kvällen innan julafton). 


Dessa papper passade också utmärkt till höstfoton i allmänhet och dessa tagna vid havet i synnerhet! Nedan en närbild. Fördelen att köpa flera papper ur en serie är det var enkelt att hitta dekorationer, bara stansa ut cirklar ur något av de andra papprena.


Dessutom upptäckte jag att minst ett av Basic Grey papperna, Granola brown sugar, matchade perfekt! Det använder jag nedan. Har även lagt till ett egengjort papper också. Båda layouterna hänger i butik ett tag. Och vill ni ha papperna så skynda dit - jag kanske köper några till näst jag är där och det var inte jättemånga kvar...

/Liselott


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar