tisdag 25 augusti 2020

Det är väl fredag idag?

 Ups, visst är det väl fredag idag. Missade totalt att jag skulle lagt ut för några dagar sedan. Men idag blev det av! Denna gång har jag gjort några layouter. Kul att beta av lite foton från förra året och få in dem i albumet... Köpte ett set papper hos Kia från AB Studio som heter Diary. Det kan vara väldigt bra att begränsa sig till ett set och hålla sig till det. så behöver man inte lägga tid på att kombinera ihop papper... Har lagt till några cardstock bara.Stansade ut några dekorationer att limma på. 


Stämplade lite också men annars är det ett av de mönstrade papprena som bakgrund. Mycket mer behövdes inte. 


Satte fast foton på ett av de röda papprena i rad. Här har jag delat ett papper och satt en bit ovanför och en bit under fotona för att det skulle räcka... Sedan klippt ut några tags och några blommor från papperssetet. Det syns lite bättre på nästa bild...


Avslutar med en bild på alla pappren. Blev väldigt förtjust i de bruna nyanserna i detta set! Passar bra ihop med foton från hösten. Annars köpte jag det mest för de röda färgstarka papprena. Ska kolla lite mer på de andra serierna från AB Studio som Kia har. 
/Liselott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar