tisdag 8 september 2020

Lager på lager...

Nu flyger veckorna iväg och jag scrappar alldeles för lite... Kan bero på att jag också flyttar alla scrapsaker från ett rum till ett annat. Men idag blir det ett inlägg. Utgick från en sida i min art journal som jag påbörjat långt tidigare. Jag kommer inte ihåg exakt hur jag gjorde det första på den men jag har allra först sprayat med resist spray genom stencil. Det ger en upphöjt lite knottrig yta som skyddar pappret under. Därefter färgade jag in med ljusblått och ljus grön troligen med våtservett. Man skymtar de ljusa färgerna på fotot nedan. 


Men jag har också hunnit lägga på distressink (tre olika färger) genom tre olika stenciler. Jag har låtit dem överlappa varandra lite. Sedan tog jag och la på lite mer av samma färger över detta. 


Ovan ser ni stencilerna och färgerna (blueprint sketch, hickory smoke och pine needles). Jag använde mig hela tiden av de borstar ni ser på bilden när jag la på färg. 


Ovan och nedan ser ni lite hur resist sprayen fungerar. Tror jag gjorde så att jag sprayade genom stencilen på bilden nedan och tryckte den blöta sidan mot motsatt sida (bilden ovan).
Fortsätter med denna sida till nästa inlägg. Får se vad som hänt då... 

/Liselott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar