tisdag 21 september 2021

Snabbt grattiskort

Det är 20 minuter tills du och din älskade ska iväg på en middag hos goda vänner. Du letar febrilt överallt efter den där flaskan bubbel, som ni tänkt ge bort, men hittar den inte. Du går till din älskade och säger att du plötsligt insett varför ni blivit ditbjudna just ikväll! Det är ju för att fira att värdinnan har lyckats genomföra sitt livs första maratonlopp och att du känner att ni borde köpa en blomsterkvast för en så enorm prestation nu när du inte hittar flaskan och bolaget är stängt. Din älskade säger:

-Du kan väl göra ett kort!


Fram med den nya grattis-stansen från Rox Stamps, som du precis köpt hos KiA och stansa ut den på ett vitt cardstock. Det är tur att du har ett lager kvar av den där 50-packen! Snabbt hitta ett mönsterpapper från KiA som är lite festligt och för tankarna på ”Sikta mot stjärnorna så når du trädtopparna!”. Kosta på dig att ta fram skärmaskinen och skär av det så att det täcker nedtill på kortet och  bakom det utstansade grattiset för kontrast. Leta fram en stjärnstans! Har du lagt den bland vinter- och jul- eller bland omgivningstansarna? Stansa ut en stjärna i pappret som alltid går hem, Tonic Studie Mirror paper, som KiA säljer, efter att du satt dubbelhäftande tejp på baksidan.


Fem minuter innan ni ska åka säger din älskade att bubblet är upphittat, att det blir en snabbdusch nu och frågar om du är färdig att åka då ni bestämt? Strunta i att skriva ut en titel på den gamla skrivmaskinen och skippa att leta fram bokstavsstansar till ordet GRYM och hoppa in i duschen istället!
Sju minuter efter ni skulle ha åkt springer din älskade upp på övervåningen och säger:


-Vi skulle ha åkt nu! 


Packa ihop en svart penna och några färgade tuschpennor och åk iväg!Väl framme, säg att ni bara ska skriva på kortet och fråga vilken färg din mottagare gillar bäst av dina färgpennor och skriv på insidan av kortet det du hade tänkt ha på framsidan och använd hans/hennes favoritfärg. Puh! Kortet är klart! 

Ibland kan det vara bra med saker som går ganska snabbt att bli klar med också! Ha det gott! Kram KatjaInga kommentarer:

Skicka en kommentar