lördag 7 mars 2020

Alla dessa vackra papper...

Alla dessa vackra papper som finns, de jag inte vill klippa i och knappt vet var jag ska göra med. Som det här som jag hittade i Kias butik. Tror det var ett "halloween-papper" från Prima för det är pumpor på. De där pumporna var jag inte så förtjust i. Så det blev att sätta lite dekorationer ovanpå dem. Annars var det här pappret utan vackra mönster i mitten så det var perfekt att sätta ett foto där. 


Tog lite vad jag hade hemma och skapade tre dekorationskluster. Försökte se till att några dekorationer återkom i alla tre klustren. Tassarna är av trä och så har jag lagt på Finnabairs Prima art alchemy wax i Rose gold. Men allra först blev det lite distresse ink genom ett par olika stenciler för att det skulle hända lite mer. Ovanpå det Golden nugget paste (också från Prima Finnabair) genom en annan stencil och så alla dekorationer. 


Fjärilarna är stämplade på vellumpapper som är tunnare och lite genomskinligt men bara lite. Slutligen strök jag på lite opal magic acrylic paint, färg blue/gold (Prima Finnabair). Den blir guld eller blå beroende på underlagets färg. Lätt beroendeframkallande och snyggt att lägga även genom stencil!


Tog några av mina papper för att lyft fram fotot lite. 


Dessa små skönheter finns att köpa hos Kia och en av dem satte jag fast i det största dekorationsklustret! 

/Liselott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar