fredag 18 juni 2021

 Hej igen!

Ville göra några enkla grattiskort med de nya fina Grattis-diesen från Rox Stamps, de fina ballongdiesen från KiAs Design och någon/några av de nya Distress Inksdynorna.


Jag började med att köra ut en mängd grattis med hjälp av Big Shoten i vit cardstock och bakgrundsskuggan i Mirror Card färgen Water Sprite.Sedan var det dags för bakgrunderna. De ser verkligen inte ut som någonting i början.
Jag valde tre färgkombinationer.
Den första var Kitsch Flamingo och Wilted Violet. Jag använde mig av Blending Toolen och var medvetet ute efter en ojämn "prickig" look.

   

Den andra färgkombinationen var Salty Ocean och Peacock Feathers  Den tredje färgkombinationen blev Speckled Egg, Rustic Wilderness och Salty Ocean.

De utskurna Grattis Diesen limmades 3-4 ovanpå varandra - den översta färgad i samma färger som bakgrunderna fast i lite olika mönster. Kanterna på grattis målades också i samma färger.
Grattis limmades sedan på de utskurna skuggorna. 

Ballongerna målades i matchande färger och alla utom på det sista kortet täcktes med ett lager från  Nuvo Aqua Shimmer-pennan. Sedan återstod bara att montera ihop korten. 

Jag var verkligen ute efter lite enklare stil och tänkte att de kunde passa bra till barn och ungdomar. Det går ju att lägga till barnets namn eller ålder eller liknande på framsidan också när jag vet vem som ska få kortet och till vilket tillfälle.
Önskar dig en härlig fin sommar!! På återhörande!

/Joanna :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar