tisdag 8 juni 2021

đŸŽ”♪♩Sjung om studentens...

...lyckliga dar! đŸŽ”♪♩

Ja, juni Àr hÀr och sÄ Àr ocksÄ skolavslutning, studentfirande och kanske till och med semester. I lördags firade Àven KiAs Butik 10 Är och jag passar pÄ att Àn en gÄng sÀga GRATTIS till Kristin och hennes butik i BrÀkne-Hoby.

Det Àr studentfirande pÄ gÄng och med KiAs paper pack "Student yellow and blue" var det svÄrt att sluta göra studentkort. Dessa papper gör mig sÄ glad och jag hoppas verkligen att "... den ljusnande framtid Àr vÄr".Jag anvĂ€nde en annan kortbas Ă€n jag har gjort i mina tidigare inlĂ€gg, 
15x15 dubbelvikta, lite off-white med tillhörande kuvert.

KiAs Design har en stÀmpel som jag tyckte passade i ett studentkort, "Varje minut Àr Livet!", sÄ jag embossade den med embossingpulvret Gold pearl, det blev vÀldigt effektfullt - Àlskar guld!!

Jag köpte Àven embossingpennor hos KiAs, de Àr frÄn Ranger och de kommer i 2-pack, en svart och en clear/genomskinlig. Jag skrev med den genomskinliga pÄ mönsterpapperna, strödde sedan över det med Gold Pearl och ... det blev bara sÄ hÀftigt!

PĂ„ nĂ„gra av korten ville jag har en matta och jag hittade det perfekta pappret hos KiAs, Maja Design "Äntligen! nationaldag" och "Äntligen! studentfest" anvĂ€nde jag som borders över korten.
Som pricken över i:et la jag till lite bling ocksĂ„, mörkblĂ„ "Rhinestones" frĂ„n Landstoken. 

Utan matta

Med matta

Utan matta

Med matta

Blandning av gult och blÄtt papper.


Det var allt för denna gÄng, vi ses snart igen!

Kram💕
Helen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar