fredag 11 juni 2021

Fler kombinationer av Kias klippark och bakgrundspapper

Denna gång gick jag all in på Kias klippark med påfåglar. Oänldliga möjligheter att plocka upp färger ur påfågeln och dess bakgrund. Kombinerat med de pappersblommorn Kia säljer, bling och band och en liten text blir det riktigt bra. 


Ovan en ljudblå cardstock som stommer, nedan en kortstomme i mörkblått. Passade på att stämpla på blomman för att ge den en extra touch. 


Här en åt grönt i olika nyanser och en blå tegelbakgrund, från Kias bakgrunder. 


Var ju tvungen att testa med en annan färgkombination. Skar bort det bruna och tog upp det lila och rosa på påfågeln. Ramen är utstansad och nedkladdad med fler lager färg efter jag lekt med min gelplate, likså det ljusa pappret. Sedan passade Kias snygga papper utmärkt som bakgrund. 


Hmm var det inte liknande färger i Kias ansikten. Jo minsann. Så en påfågel i håret blev det. Men flickan är tryckt på vitt papper så jag la på lite försiktigt med distress ink för att det skulle smälta in bättre. Stämplade lite på det vita. Cardestock i grönt och ljusgult för att rama in. Skulle haft ett band i vänster kanten men hittade inget passande för tillfället. Men jag kan ju ta med mig kortet till Kia och botanisera bland alla hennes band...


Sista kortet gick i blått och brunt. Återigen en snygg bakgrund från Kias mönsterpapper. Blommorna hon säljer och lite bling och ett band. 
/Liselott


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar